Prologic Webáruház -
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
Az igazi varázslat a szerelék utolsó egy méterén történik!

A Prologic fejlesztőcsapata az utóbbi 3 évben keményen dolgozott, hogy egy új, mindenre kiterjedő aprócikk kínálatot hozzon létre, amely kielégíti a modern pontyhorgászok magas technikai igényeit. A pontyhorgászatban használt szerelékek drámai mértékben fejlődtek az utóbbi években, így minden egyes terméküket a legapróbb részletekbe menően hangolták finomra. Főleg TPU (hőre lágyuló poliuretán) anyagot használtak, amely a legjobb környezetbarát műanyag, amit ilyen jellegű termékekhez használni lehet. A hagyományos PVC használatát a lehető legkevesebb termékre redukálták.
A csomagolás is úgy van megtervezve, hogy teljesen felhasználóbarát legyen: a legtöbb dobozt egyből használhatjuk is a szerelékes dobozban, és a csomagoláson levő speciális informatív matrica segítségével hamar meg lehet találni a keresett kiegészítőt. Minden dobozkát újra is hasznosíthatunk különféle aprócikkek tárolására.

A különböző végszerelékek elkészítéséhez kiváló segítség
Adam Penning Prologic Végszerelék Útmutatója, amely ezen a linken online is elérhető.

Üdvözlettel:
Prologic csapata
LaNiTex Kft.

VIDEÓ: PROLOGIC LAST METER MIMICRY 3D APRÓCIKKEK
Prologic LAST METER MIMICRY 3D aprócikkek
A rejtőzködés művészete

A Mimicry 3D Camo terepszínű zsinórok nagy sikere nyomán a Prologic mérnökei kemény munkát végeztek az elmúlt 2 évben, hogy megtalálják a lehető legjobb alapanyagokat és eszközöket az első 3D terepszínű aprócikk-családhoz. Az éles tesztek során kiderült, hogy a zsinóroknál is bevált Mimicry Mirage minta az, ami a legkevésbé látható, legyen szó bármilyen jellegű vízfenékről. Ebben a termékcsaládban megtalálhatók a legfontosabb kiegészítők bármilyen típusú felkínáláshoz és néhány újonnan tervezett termék, amelyek meglepően praktikusan és könnyen használhatók!
Prologic LAST METER MIMICRY 3D aprócikkek
LAST METER - FIRST CONTACT APRÓCIKKEK
A Last Meter aprócikk-kínálatában mindenféle olyan kiegészítőt megtalálunk, ami a bojlis végszerelékek elkészítéséhez, csatlakoztatásához, finomra hangolásához szükségesek: különféle kivitelű forgók, gyorskapcsok, karikák, gubancgátló csövek és hüvelyek, ütközőgyöngyök, horogbefordítók, bojlistopperek, csontiklipek, kész ólomrögzítő szerelékek. Hírlevelünkben megtalálható minden egyes termék, részletes leírásuk mellékelve.
LAST METER - FIRST CONTACT APRÓCIKKEK
2018-as PROLOGIC LAST METER APRÓCIKKEK újdonságok!
A Prologic Last Meter aprócikk kínálata számos új termékkel bővül 2018-ban, amelyek közül most kettőre hívnánk fel a figyelmet:

A MIMICRY ZSINÓRSÜLLYESZTŐ

Lapos kialakításnak köszönhetően hatékonyan a fenékre süllyeszti a zsinórt
Mimicry mintázatú zsinórklipsz
Ólomelhagyós rendszer
Biztonságos és megbízható rendszer, bármilyen helyzetben használható
Matt, csillogásmentes bevonat az ólmon

A SUPERNATURAL GUMIKUKORICA

Valószínűleg a legjobb műkukorica ma a piacon, egy egyedi anyagkeverékből készült, hogy verhetetlen lágyságot, rugalmasságot és erősséget adjon a csalinak, így a Supernatural kukorica a leginkább hasonlít a valódi csemegekukoricára. Bármilyen csali feltuningolására vagy természetesen önmagában is használható, felhajtóerejének köszönhetően tökéletes kritikusan balanszírozott csalifelkínálás érhető el vele.
Ultra lágy, lassan felúszó
Csemegekukorica ízesítéssel
Tökéletes csemegekukorica-utánzat
Prologic LAST METER aprócikkek - 2018-as újdonságok!
PROLOGIC LAST METER ESZKÖZÖK
Különféle eszközök a csalizáshoz, bojlifúráshoz, zsinórok elvágásához! 2016-os újdonság a hajszálelőke hossz szabályzó, amellyel könnyedén beállíthatjuk a hajszálelőke tökéletes hosszúságát!
LAST METER ESZKÖZÖK
LAST METER DOWNFORCE WOLFRAM ÖSSZETEVŐK
Minden modern és igényes pontyhorgász számára kulcsfontosságú, hogy a szerelékük láthatatlan, ugyanakkor jól a fenékhez rögzített legyen. Az előke fenékhez rögzítése nem csak a láthatatlanságot szolgálja, a horog helyes működésében is szerepe van, segít a gyors és hatékony horogbefordításban, hogy a horog mindig stabilan az alsó ajakban akadjon meg. Minden DOWNFORCE termék magas wolfram arányú műanyag keverék felhasználásával készült, amely hosszan tartó használatot biztosít.
LAST METER DOWNFORCE WOLFRAM összetevők
LAST METER APRÓCIKK KÉSZLET
LAST METER CSALIVÉDŐ ZSUGORCSŐ
Teljes kínálat csalivédő zsugorcsövekből, amelyek megvédik a csalit a kellemetlenkedő apróhalaktól, törpeharcsáktól és a rákoktól. Többféle méretben kaphatók, 12-32 mm-es csalikhoz használhatók. Fontos része a kínálatnak a rikító narancs és rikító sárga színű verzió, néhány extrém helyzetben a csalinkból csak egészen kis darabka marad, még a védő cső ellenére is, ilyenkor nagyon fontos, hogy legalább valami vizuális ingert tudjunk biztosítani, ami észrevehetővé teszi a csalinkat, felkelti a pontyok kíváncsiságát és arra ösztönzi őket, hogy megkóstolják, mi maradt a csaliból. Különösen éjjel lehet ez a siker kulcsa, elkerülhetjük, hogy reggelig ülünk az üres horgos szerelék mellett.
LAST METER CSALIVÉDŐ ZSUGORCSŐ
LAST METER LEBEGTETŐ SZIVACSOK
Teljes kínálat különböző formájú, sűrűségű és színű EVA habból készült lebegtető testekből, hogy minden pontyhorgász igényeit ki tudjuk szolgálni. A habszivacs lapok két színt tartalmazó válogatás formájában kaphatók és nagy sűrűségű EVA habból készültek. A kétszínű golyókhoz, a piskótákhoz és a csövekhez teljesen más, kisebb sűrűségű habot használtunk, így nagyobb felhajtóerőt kapunk, ugyanakkor a csalogató aromákat, folyadékokat is hosszabb ideig tudják magukban tartani, mint a hagyományosak.
LAST METER LEBEGTETŐ SZIVACSOK
Adam Penning: Prologic Végszerelék Útmutató
A különböző végszerelékek elkészítéséhez kiváló segítség
Adam Penning Prologic Végszerelék Útmutatója, amely ezen a linken online is elérhető.
PROLOGIC horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@prologicfishing.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.