Prologic Webáruház -
Kedves Horgásztársunk! Tisztelt Partnerünk!
Szakíts, ha bírsz! Nyugi! Ez nem egy valóságshow legújabb epizódjának a címe és nem is arra a bizonyos amerikai romantikus vígjátékra utal, hanem a Prologic zsinórokra.

Aki próbálta már a Prologic zsinórokat elszakítani, az pontosan tudja, hogy miért is lettek ennyire népszerűek ezek a zsinórcsaládok. A szuper magas szakítószilárdsággal és kiváló kopásállósággal rendelkező zsinórok mögött több éves fejlesztés áll. A jó zsinórválasztás mindig az egyik legnehezebb döntés. A hírlevelünk most pont ehhez ad segítséget.

Üdvözlettel:
Prologic csapata
LaNiTex Kft.
PROLOGIC MIMICRY 3D CAMO ZSINÓROK
Az elmúlt 2 évben a Prologic sok időt és energiát fordított az egyedi Mimicry 3D Camo technológia megalkotására. A már népszerű és díjnyertes ruhacsalád sikere nyomán a következő szintre léptek a vadonatúj, forradalmi 3D Camo monofil zsinórral. Ez a zsinór a többi Prologic zsinórhoz hasonlóan kis átmérővel, magas szakítószilárdsággal és jó kopásállósággal büszkélkedhet, a 3D-s rejtőszín technológiával kiegészülve.
Ez a mintázat nem alkalmazható hétköznapi, átlagos monofil zsinórokon, kizárólag a legjobb minőségű kopolimer alkalmas a Mimicry 3D rejtőszín alkalmazására.
A terepszínű mintázatnak köszönhetően a zsinór teljesen beleolvad a környezetébe és eltűnik a halak szeme elől a víz alatt. Ezt csak négy természetes árnyalat teljesen véletlenszerű kombinációjával lehet elérni, így elérhetjük, hogy a természetes fényspektrum egybeolvadjon és megszűnjenek a látható körvonalak. Az új terepszínű zsinórok fejlődése már a harmadik dimenzió irányába visz minket. Annak érdekében, hogy minden horgászati szituációt le tudjon fedni, a Prologic 3 különböző árnyalatú főzsinórt készített, mindegyikük kitűnő szakítószilárdságú, süllyedő és alacsony nyúlású.

A MIMICRY VISUAL XP narancssárgás színével azoknak a horgászoknak a legjobb választás, akik szeretnék látni a zsinór víz feletti szakaszát, viszont azt szeretnék, hogy a víz alatti szakasz eltűnjön a halak szeme elől. A víz alatt a vörös fény nyelődik el leghamarabb, így zsinórunk a halak elől rejtve marad!

A MIMICRY MIRAGE XP barnás színvilágával általános, mindennapi horgászati helyzetekre leginkább használható színváltozat, a magyar vizekre leggyakrabban jellemző zavaros vízben, sötét aljzaton tökéletes választás!

A MIMICRY WATER GHOST XP világos színkombinációjú zsinór, ideális a kristálytiszta vizekre, világos, kavicsos aljzatú tavakon is láthatatlan marad!
Prologic MIMICRY MIRAGE XP zsinórok
Prologic MIMICRY MIRAGE XP 500 méteres kiszerelésben - 2018-as újdonság!
Prologic MIMICRY WATER GHOST XP zsinórok
Prologic GREEN HELO zsinór
Új Mimicry minta a zöld három árnyalatából, tökéletesen beleolvad a természetes
környezetbe, ugyanakkor nagyon elegáns és modern megjelenést
ad az orsóra tekercselve. Ez az új generációs Mimicry zsinór nem csak a
színében új, az anyaga is jobb minőségű lett, a lehető legkiválóbb kopolimer
használatával, így az átmérő-szakítószilárdság aránya is maximális.
• Továbbfejlesztett anyagszerkezet
• Továbbfejlesztett rejtőzködő képesség
• Alacsony nyúlás
• Nagyobb sűrűség, ezáltal gyorsabb süllyedés
Prologic MIMICRY GREEN HELO zsinór - 2018-as újdonság!
SPECTRUM HDC 100% FLUOROCARBON FŐZSINÓR
Spectrum HDC (magas sűrűségű karbon) zsinór gyártásánál teljesen egyedi szálhúzási technológiát alkalmaznak, amelynek eredménye az első szuper lágy, könnyen dobható fluorkarbon főzsinór! Tökéletes kombinációja a gyors süllyedésnek, alacsony láthatóságnak és szuper magas kopástűrésnek, egy prémium minőségű monofil zsinór kezel- hetőségével! Számtalan pontyhorgászati helyzetben alkalmazható, a Spectrum HDC a legkeményebb körülmények között is megállja a helyét! Az alacsony nyúlás és sűrű szerkezet gyors kapásérzékelést biztosít és az ólommal kiválóan érezzük a fenék jellegzetességeit. A legjobb teljesítmény eléréséhez 5 menetes Grinner csomó kötését ajánljuk a forgó vagy horog felkötéséhez és Mahin kötést az előtétzsi- nórhoz vagy dobóelőkéhez való rögzítésre. • Az első tiszta fluorkarbon zsinór a világon, amely annyira könnyen kezelhető, mint egy prémium monofil! • Speciális formula a könnyű köthetőségért és a nagy távolságú do- básokért • A 40 mm-es keverőgyűrűk használata esetén se gubancolódik! • Kiváló csomótűrés • Alacsony nyúlás, jól közvetíti a jeleket • Szuper gyorsan süllyed • Speciális szín – minden víztípuson beleolvad a környezetbe • Sűrű molekulaszerkezete hihetetlen tartósságot és megbízhatóságot biztosít
SPECTRUM HDC 100% FLUOROCARBON FŐZSINÓR
BULLDOZER FLUORKARBON BEVONATOS MONOFIL ZSINÓR
BULLDOZER FLUORKARBON BEVONATOS MONOFIL ZSINÓR A tökéletes mindenes monofil főzsinór. Nagy sűrűségű kopolimer tiszta fluorkarbon bevonattal, hihetetlen simaságot biztosít, ami extrém távolságok elérését teszi lehetővé és csökkenti a nyúlást, ami jobb kontrollt tesz lehetővé a hal fárasztásakor. A fluorkarbon bevonat növeli a süllyedőképességet és a kopástűrést, így ez a zsinór minden horgászati körülmény közt helytáll!
• Gyorsan süllyedő
• Minimális nyúlás
• Magas kopástűrés
• Ultra sima felület
• Igazi mindenes, csúcsminőségű főzsinór
BULLDOZER ZSINÓROK - Fluo sárga
BULLDOZER ZSINÓROK - áttetsző zöld
Prologic XLNT HP MOSS GREEN (MOHAZÖLD) zsinór
XLNT HP MOSS GREEN (MOHAZÖLD) Matt felületű mohazöld zsinór, maximális rejtőzködést biztosít a zsinórnak. Az XLNT hagyományos jó tulajdonságainak birtokában – alacsony nyúlás, gyors süllyedés, nagy erő és kopásállóság – a mohazöld XLNT HP egy újabb kihagyhatatlan tagja ennek a remek családnak!
Prologic XLNT HP MOSS GREEN (MOHAZÖLD) zsinór
PROLOGIC XLNT HP ZSINÓR
A méltán népszerű XLNT zsinór tovább fejlesztett változata. Az új gyártástechnológiának és az új kopolimer alapanyagnak köszönhetően jelentősen növekedett a csomótűrés, valamint csökkent a zsinór emlékező képességét. Mindezek tudatában bátran kijelenthető, hogy az XLNT HP tökéletes választás azok számára, akik egy jó dobási tulajdonságokkal rendelkező, teljesen a környezetébe olvadó, négy tónusú terepmintájú zsinórra tartanak igényt.
Neonzöld színben is kapható!
• Süllyedő
• Alacsony nyúlás
• Kettős kopolimer szerkezet
• Négy tónusú terepszín
• Nagy kopásállóság
Prologic XLNT HP zsinórok
PROLOGIC RIVER SPECIAL MONO (FOLYÓVÍZI ZSINÓR)
A legfejlettebb technológiával előállított kifejezetten folyóvízi monofil zsinór, mely ellenáll bármely környezeti hatásnak. Egy teljesen új eljárás segítségével a különböző polimer alapanyagokat kombinálva készítettük el ezt a monofil zsinórt. Ez a zsinór, rendkívül sima felületének és páratlan kopásállóságának köszönhetően kiválóan alkalmas a rövidtávú, ám nagy igénybevételt jelentő fárasztásokra. A különleges kettős színének (víztiszta és terepszínű) köszönhetően teljesen beleolvad a környezetébe, ám fárasztáskor a horgász számára jól látható.
• Remek kopásálló képességgel
• Süllyedő
• Alacsony nyúlás
• Kettős polimer szerkezet
• Víztiszta és zöld kombinációban
• Rendkívül erős monofil zsinór
Prologic RIVER SPECIAL MONO folyóvizi zsinórok
PROLOGIC INTERCEPTOR MIMICRY ZSINÓROK
Eddig soha nem tapasztalt simaságú felület és alacsony nyúlás, itt a Mimicry 3D Camo monofil nagy távolságú horgászatra fejlesztett változata!

A Mimicry 3D Camo koncepció új korszakot nyitott a pontyhorgász monofil zsinórok történelmében, a 2014-es, nagyon sikeres első bevezetése után szünet nélkül dolgoztunk azon, hogy új alkalmazási területeket találjunk ennek az egyedi fejlesztésnek. A természetes fejlődés eredménye két új színkombináció kialakítása egy teljesen más alapanyagon, amely a korábbi Interceptor zsinórunkhoz hasonló: egy igazi nagy távolságra való monofil zsinór. Az ultra sima felület az alacsony nyúlással kombinálva minden pontyhorgász számára extrém távolságú dobások kivitelezését teszi lehetővé.

• Alacsony nyúlás
• Selyemsimaságú felület
• Alacsony memória
• Süllyedő
• Magas kopásállóság
Prologic INTERCEPTOR mimicry zsinórok
PROLOGIC ELŐTÉTZSINÓROK
A Prologic kínálatában monofil és fonott, fémbetétes és anélküli előtétzsinórokat is találunk.
PROLOGIC BULLDOZER MIMICRY XP ELŐTÉTZSINÓROK
A Bulldozer Mimicry család kétféle előtétzsinórból áll, speciális anyaguknak köszönhetően elpusztíthatatlanok, mégis elég lágyak ahhoz, hogy tökéletesen köthetőek legyenek, kitűnő süllyedési tulajdonságokkal.
A WATER GHOST világos színű, tiszta vizekre, kavicsos aljzatra ideális, a BULLDOZER MIMICRY GREEN GHOST XP zöldes színével a vízinövényben gazdag vizekre tökéletes.
Prologic MIMICRY GREEN HELO előtétzsinór
Prologic BULLDOZER MIMICRY WATER GHOST XP előtétzsinór
Prologic BULLDOZER MIMICRY GREEN GHOST XP előtétzsinórok
Prologic BULLDOZER SNAG LEADER előtétzsinórok
PROLOGIC PHYTON HOLLOW CORE ELŐTÉTZSINÓR
Ultra lágy üreges előtétzsinór, normál leadcore-ként hurkolható, és kőként süllyed. A valaha volt legjobb anyag a leggyanakvóbb pontyok horgászatához. Az üreges magnak köszönhetően a legkisebb mélyedés, kiemelkedés, törmelékdarab körvonalát követve fekszik el a fenéken. Kivételes lágysága ideálissá teszi a középtávú horgászatra.
Üreges testű előtétzsinór
Könnyen meghurkolható
Magas kopásállóság
Pöttyös barna rejtőszín
Rásimul a meder egyenetlenségeire
Prologic PHYTON HOLLOW CORE előtétzsinórok
PROLOGIC PHYTON METAL CORE ELŐTÉTZSINÓR
Környezetbarát ólommentes „leadcore”, a PHYTON METAL CORE a hagyományos ólombetétes leadcore-hoz hasonló süllyedési képességgel rendelkezik, de a tiszta ón betétnek köszönhetően lágyabb és könnyebben kezelhető. A tökéletesen szőtt fonott külső réteget alacsonyabb sűrűségűre készítettük, ami erőssé és könnyen hurkolhatóvá teszi.
Ólommentes leadcore
Kéttónusú zöld rejtőszín
Szőtt PE külső anyag
Könnyen hurkolható
Prologic PHYTON METAL CORE előtétzsinórok
BULLDOZER K FONOTT ELŐTÉTZSINÓR AKADÓS TEREPRE
BULLDOZER K FONOTT ELŐTÉTZSINÓR AKADÓS TEREPRE A Bulldozer K egy olyan előtétzsinór, ami soha nem fog cserbenhagyni! Tartós, erős és sokoldalú, használható rövidebbre vágva, vagy hosszú akadóba való előkének és dobóelőkének. Nagy teherbírású előkezsinórként is alkalmazható ponty és harcsa horgászatánál is! Dupla Grinner kötéssel rögzítsük a főzsinórhoz, így megtartja a maximális, 50 librás csomózott szakítószilárdságát és a legkeményebb körülmények közt is megbízhatunk benne – a Bulldozer K nem fog cserben hagyni!
• A legjobb nagy teherbírású akadóba való előtét
• 50 librás (23 kg) szakítószilárdságával minden vízi körülmények közt helytáll
• Tiszta kevlárból készült a maximális teherbírásért
• Hínárzöld rejtőszín
• Ultra lágy
BULLDOZER K FONOTT ELŐTÉTZSINÓR AKADÓS TEREPRE
PROLOGIC SUPERCHARGED HOLLOW ÜREGES ELŐTÉTZSINÓR
Ezt a szuper erős előtétzsinórt arra tervezték, hogy a legkeményebb körülmények közt is helyt álljon, a szuper sűrű súlyozásának köszönhetően szorosan a mederfenékre fekszik. Színének köszönhetően tökéletesen beleolvad a kavicsos és agyagos háttérbe. A SuperCharged Hollow üreges előtétzsinór könnyen hurkolható, és használható ólomklipsszel, inline és helikopter típusú szerelékeken. Tökéletes azokra a helyekre, ahol a leadcore használata tilos vagy kifejezetten lágy előtétzsinórra van szükség.
• Erős és tartós • Ultra lágy
• Gyorsan süllyed
• Könnyen hurkolható, ólommentes
PROLOGIC SUPERCHARGED HOLLOW ÜREGES ELŐTÉTZSINÓR
SUPERCHARGED LEADCORE ELŐTÉTZSINÓR
Ezt a szuper erős előtétzsinórt arra tervezték, hogy a legkeményebb körülmények közt is helyt álljon, a szuper sűrű súlyozásának köszönhetően szorosan a mederfenékre fekszik. Színének köszönhetően tökéletesen beleolvad a vízinövényes háttérbe. A SuperCharged Leadcore ólombetétes előtétzsinór könnyen hurkolható, és használható ólomklipsszel, inline és helikopter típusú szerelékeken.

• Erős és tartós
• Gyorsan süllyed
• Tökéletes rejtőszínben
• Könnyen hurkolható és köthető
• Könnyen eltávolítható ólommag
PROLOGIC SUPERCHARGED LEADCORE ELŐTÉTZSINÓR
PROLOGIC ELŐKEZSINÓROK
2016-ban a Prologic előkezsinór-kínálata teljesen megújult és ezekhez csatlakoztak újabb modellek 2017-ben. Különböző helyzetekre, eltérő szerelékekhez használható lágy, közepesen lágy, kagylóálló, hámozható, fluorkarbon és monofil előkezsinórok egyaránt kaphatók.
Különlegesség a kimondottan a merev előkés, chod, helikopter, hinged stiff rig, stb. szerelékekhez készül Chod Mono előkezsinór, amelyik nagyon jó memóriájával kiválóan formázható és megőrzi a kívánt alakot!
PROLOGIC VIPER ULTRA SOFT
Ahogy a neve is elárulja, ez a leglágyabb fonott előkezsinór a kínálatunkban, 8 szál, nagy sűrűségű PL szálakkal kombinált HMPE anyag felhasználásával készült, az eredmény pedig a leglágyabb és legsimább horogelőkénk. Minden felhasznált szál a víznél nagyobb sűrűséggel rendelkezik, így a VIPER ULTRA SOFT tökéletesen lesüllyed és elfekszik a fenéken, így ideálisan tudjuk felkínálni a csalinkat. A legjobb választás az erős, de diszkrét csalifelkínáláshoz!
Süllyedő
Két tónusú zöld rejtőszín
Ultra lágy és puha
Tökéletes a túlhorgászott vizeken
Prologic VIPER ULTRA SOFT előkezsinórok
PROLOGIC VIPER 3S FONOTT ELŐKEZSINÓR
Nagy sűrűségű szálak speciális PE (polietilén) szállal összefonva, speciális súrlódáscsökkentő kezeléssel ellátva. Ez az eljárás gyorsabb süllyedést és nagyon jó kopásállóságot biztosít a VIPER 3S fonott előkezsinórnak. Mivel nem túl puha, a VIPER 3S a tökéletes választás hosszú előkés horgászathoz és minden olyan helyzetben, amikor akadós, hordalékos mederfenéken szeretnénk diszkrét csalifelkínálást elérni.
Gyorsan süllyed
Magas kopásállóság
Három tónusú zöld rejtőszín
Lágy és sima
Prologic VIPER 3S fonott előkezsinórok
PROLOGIC SUPER SNAKE FS FONOTT ELŐKEZSINÓR
Extrém fonott extrém szituációkra, a SUPER SNAKE FS aramid és PTFE (Politetrafluor-etilén) szálakból készült. Ezt a kétféle anyagot összefonva egy szuper kopásálló zsinórt kapunk. A szálak nagy sűrűségének köszönhetően ez a fonott 15%-kal gyorsabban süllyed, mint egy nylon monofil és a matt színezete a lehető legjobb, nulla fényvisszaverést produkáló rejtőszínt eredményezi. Verhetetlen kopásállóság!
Gyorsan süllyed
Félig lágy
Sima felület
Matt felület – nulla fényvisszaverődés
Szolid zöld rejtőszín
Prologic Super SNAKE FS előkezsinórok
PROLOGIC REPTILIAN COATED BEVONATOS ELŐKEZSINÓR
Nagy sűrűségű PE szál félig merev bevonattal. A REPTILIAN COATED kitűnő választás a legfejlettebb kombi rig elkészítéséhez, csak a bevonatot kell eltávolítani és nagyon sima, lágy fonottat találunk alatta, ami végtelen számú csalifelkínálási lehetőséget biztosít. Lassan süllyedő, a merev bevonat a nagy távolságú dobásoknál is nagy előnyt jelent, mert drámaian csökkenti a gubancolódás veszélyét.
Félig merev bevonat
Ultra lágy belső PE fonott mag
Áttetsző bevonat
Lassan süllyedő
Kéttónusú barna terepszín
Prologic REPTILIAN COATED bevonatos előkezsinórok
PROLOGIC RAZOR K-LINK ELŐKEZSINÓR
Egyike a piacon kapható kevés 100% kevlárból készült fonott zsinóroknak. A Razor K azoknak a horgászoknak készült, akiknek lágy, finom előkezsinórra van szükségük az óvatos, nagy horgászati nyomás alatt álló halak becsapásához.
Tökéletes a csónakkal való behordáshoz, zárt PVA zsákos használathoz, a trükkös partszéli felkínáláshoz. Szuper erő és tartósság!
• 100% kevlárból készült a maximális strapabírásért
• Lágy és finom a természetes csalifelkínáláshoz
• Gyorsan süllyed
• Hínárzöld rejtőszín
PROLOGIC RAZOR K-LINK ELŐKEZSINÓR
PROLOGIC GLADIO LINK LÁGY, BEVONATOS ELŐKEZSINÓR
Két elemi száltípusból készült ez az előkezsinór: tiszta PE, PTFE szálakkal keverve, így ez a fonott előkezsinór extrém lágy, lassan süllyedő.
Az ideális választás iszapos aljzatra, amikor az a fontos, hogy a szerelék lassan, finoman süllyedjen. Jó kopásállósága ezt a zsinórt a vízinövényes területeken való horgászatra is alkalmassá teszi.
• PE ÉS PTFE szálak kombinációjával készült
• Lassan süllyedő
• Ultra lágy
• Magas kopásállóság
• Matt felszín a tökéletes rejtőzködésért
PROLOGIC GLADIO LINK LÁGY, BEVONATOS ELŐKEZSINÓR
PROLOGIC ABYSS K LINK ELŐKEZSINÓR
Az Abyss K előkezsinór PTFE és kevlár szálak speciális összefonásával készült, az eredmény egy hihetetlenül lágy, mégis „golyóálló” fonott előkezsinór. Minden pontyhorgászati helyzetben megállja a helyét! Öt menetes Grinner csomóval
kötve az Abyss K megbízható, magas szakítószilárdságot biztosít és hínárzöld színével bármilyenvízi környezetbe tökéletesen beleolvad.
• Egyedi PTFE/kevlár konstrukció
• Hihetetlenül lágy és finom
• Verhetetlen kopásállóság
• Matt felszín a tökéletes rejtőzködésért
• Szuper gyorsan süllyed
PROLOGIC ABYSS K LINK ELŐKEZSINÓR
PROLOGIC PRO CHOD MONO ELŐKEZSINÓR
Víztiszta, szuper merev monofil előkezsinór, olyan alakúra hajlítható, amilyenre szeretnénk, ez a sörteszerű szál kiváló kopásállósággal és nagyon sima felülettel rendelkezik, amivel pofonegyszerű elkészíteni a legkifinomultabb Chod vagy Hinged stiff rigeket.
Extrém memória
Könnyen köthető
Ideális a Chod és Hinged stiff rigek elkészítésére
Magas kopásállóság
Prologic PRO CHOD MONO előkezsinórok
PROLOGIC SPECTRUM Z FLUORKARBON ELŐKEZSINÓR
A jól ismert Spectrum Fluorkarbon továbbfejlesztett változata, egy kicsit módosított „recepttel”, hogy ez a 100% fluorkarbon zsinór könnyebben köthető és kopásállóbb legyen. Ha kombi vagy stiff rigeket szeretnénk készíteni belőle, ajánlott az ujjainkat a zsinóron ide-oda húzogatva felmelegíteni azt, majd erősen feszítsük meg, amíg kihűl, így szépen kiegyenesedik.
100% fluorkarbon
A tökéletes anyag a stiff vagy kombi rigek készítéséhez
Magas kopásállóság
Könnyen köthető
Prologic SPECTRUM Z FLUORKARBON előkezsinórok
PROLOGIC MONO MIMICRY MIRAGE ELŐKEZSINÓR
A MIMICRY 3D CAMO zsinórcsalád tagja a Mirage előkezsinór is. Világos színű, ideális bármilyen víztípusra és nagyon lágy, jól köthető. Alacsony memóriája tökéletessé teszi bármilyen stiff rig vagy kombi rig elkészítéséhez.
Prologic MONO MIMICRY MIRAGE előkezsinórok
PROLOGIC horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@prologicfishing.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.